מה יתרונם של סטארטאפים מקומיים מול מקביליהם הזרים? אילו תעשיות צומחות בלב התקופה הנוכחית ואילו הזדמנויות חבויות בסקטורים החווים את הקשיים הרבים מכל?

מדוע יתכן וחברות הזנק ישראליות שנחשבות תמיד לאנדרדוג בקונטקסט העולמי, תהיינה אטרקטיביות יותר להשקעות בתקופה הקרובה? אילו מדינות מתחילות להראות סימנים של חזרה לשגרה בבחינת השקעות ולאילו נראה שייקח זמן ממושך יותר?

 בסוגיות אלה ועוד רבות אחרות דן גו’אי שבות, במסגרת פודקאסט שהוקלט עבור עיתון כלכליסט ובו מוצע ניתוח של תמונות המיזוגים, הרכישות, וההשקעות בארץ ובעולם בצלו של משבר הקורונה.
ג’ואי הוא השותף המנהל של משרד גרינברג טראוריג בתל-אביב וחבר במחלקת התאגידים של הפירמה. לג’ואי ניסיון רב בליווי חברות ישראליות ובינלאומיות בכל הפעילות הקשורה בהשקעות, מיזוגים ורכישות. גרינברג טראוריג היא הפירמה הבינלאומית הגדולה היחידה לה משרד פיזי בישראל. צוות המשרד מלווה את לקוחותיו במגוון רב של תחומי התמחות בדין הזר ,לדוגמת דיני תאגידים, דיני עבודה, קניין רוחני, פרטיות, רגולציה וציות והשקעות נדל”ן בינלאומיות.